|
|

|
|
| גישה טבעית בטיפול בתינוקות וילדים. בטיפה מן הטבע ניתנים שרותי טיפת חלב בסגנון שונה מן המקובל. | |
|
פורום מדירוז להומאופתיה הוא מקום מפגש לקהילת גולשים המתעניינת בהומאופתיה.
כאן תוכלו לקבל תשובות לשאלות לגבי הומאופתיה , מידע על סדנאות , לימודי הומאופתיה, מידע על תהליך הטיפול ההומאופתי, תרופות הומאופתיות , חיסונים, טיפת חלב טבעית, והמלצות גולשים.
המידע בפורום אינו מהווה תחליף לייעוץ רפואי מכל סוג שהוא.
|

|
חיסונים לגיל שנה (מחומש ו- MMR)
שירלי - shirleyvesharon@hotmail.com |
5/2/2012 | 15:04 |
בני בן שנה עוד מעט - עד כה קיבל את כל החיסונים המומלצים על ידי טיפת חלב אבל הקפדתי על מרווח של כמה שבועות בין חיסון לחיסון.
לקראת גיל שנה כבר ברור לי שאני דוחה את חיסון ה- MMR לגיל 3 ומעלה. לגבי המחומש - קראתי בפורום על הורים שפיצלו אותו לשני חיסונים נפרדים. פניתי לבית מרקחת של הכללית וכן לסופר פארם - אבל אף אחד מהם לא מציע את האופציה של חיסונים מפוצלים - אשמח לקבל אינפורמציה מאיפה ניתן לרכוש?
אשמח לתשובה אנחנו מודאגים ומבולבלים... |
|
|
|  |
חיסונים לגיל שנה
מירב כנפו הומאופתית קלאסית - |
5/2/2012 | 16:24 |
שלום וברכה! המדיניות שלנו היא לדחות את החיסונים עד למקסימום, לפחות עד גיל שנה . לגבי הmmr בהחלט יש לדחות עד לגיל זה לפחות ,שכן עד גיל שנתיים ניתן לראות את התפתחות המערכת הנוירולוגית ובשלות מערכת חיסונית (מגיל שנה). בעניין המחומשת אנו ממליצים לפצל את החיסון ולא לתת אותו כמחומשת בנוסף יש הכנות הומאופתיות לקראת החיסונים הקונבציונליים,בכדי למזער את נזקי החיסון. בברכה-מירב כנפו הומאופתית-מדירוז 097602979 |
|
|
| | |  |
חיסונים לגיל שנה
5/2/2012 | 17:22 |
|
|
|
 |
לנסוע למזרח עם תינוק
אסתר - ester888@gmail.com |
29/1/2012 | 10:58 |
שלום. האם אפשר לנסוע למזרח (תאילנד למשל) עם תינוק בן 10 חודשים-שנה שאינו מחוסן כלל. תודה מראש. אסתר. |
|
|
|  |
לנסוע למזרח עם תינוק
דורון יוחננוב הומאופת קלאסי מדירוז - |
31/1/2012 | 11:31 |
אסתר שלום אין תשובה חד משמעית לשאלה ששאלת, זה תלוי במצב הבריאותי של הילד, לאזור הספציפי שאתם נוסעים אליו ולמשך הנסיעה. בכל מקרה יש לדעת ממה להיזהר במקרה של נסיעה עם תינוק לא מחוסן (וגם עם תינוק מחוסן) . את יכולה ליצור איתנו קשר טלפוני ולתת מידע יותר ספציפי וננסה לעזור. בברכה דורון |
|
|
|  |
פיברומיאלגיה
31/1/2012 | 11:29 |
רחל שלום יש לנו ניסיון טוב בטיפול בחולי פיברומיאלגיה, במהלך הטיפול יש צורך להבין מה גרם להתפתחות התסמונת אצלך ולהתאים לך הכנה הומאופתית אישית בהתאם למאפייניך האישיים. מטרת הטיפול היא לנסות ולטפל בשורש הבעיה ולא רק בסימפטומים של הכאב. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת ליצור איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979. בברכה דורון |
|
|
|  |
שפתי הפות סגורות אצל תינוקת
26/1/2012 | 17:06 |
ענבל שלום התייעצתי עם ד"ר רוזנטל לגבי שאלתך, לדעתו לא תמיד ניתן לטפל בכך בהומאופתיה, ניתן לנסות ולטפל בכך בכל זאת ולקוות שתהיה תגובה והמצב ישתפר. אם יש לך שאלות נוספות את מוזמנת לפנות אלינו טלפונית למרפאה ל 09-7602979. בברכה דורון |
|
|
|  |
סכרת נעורים
26/1/2012 | 10:14 |
רחל שלום לא ניתן לרפא סכרת נעורים בהומאופתיה, אך ניתן להאט את התקדמות המחלה ולעזור באיזון הגוף במהלכה. בברכה דורון |
|
|
 |
חיסון הומאופטי
אולגה - olavolk@gmail.com |
18/1/2012 | 13:16 |
שלום,
יש לי תינוקת בת 5 חודשים שלא חוסנה. עברנו אצלכם ייעוץ חיסונים ראשוני ומגיל 4 חודשים אנחנו נותנים לה חיסון הומאופטי. שמתי לב שכמה ימים לאחר סיום מתן החיסון (ניתן במשך 3ימים), היא ישנונית יותר וקצת משתעלת. ככה היה חודש שעבר וגם החודש. האם זאת תגובה סבירה לחיסון הומאופטי? |
|
|
|  |
חיסון הומאופתי
דורון יוחננוב- הומאופת קלאסי מדירוז - |
19/1/2012 | 09:55 |
אולגה שלום
בד"כ אין תופעות מיוחדות לחיסון ההומאופתי ,אך ילדים רגישים במיוחד יכולים להגיב גם אליו.
צרי אתנו קשר טלפוני, נצטרך עוד מידע וננחה אותך לגבי המשך השימוש בטיפות.
בברכה
דורון |
|
|
 |
נזלת
דבורה - dgoldstein@walla.co.il |
17/1/2012 | 10:32 |
סובלת מנזלת תקופה של 4 חודשים .שום טיפול לא עזר. אנטיביוטיקה. סטראואידים במשאף.עברתי בדיקות אלרגיה לא נמצא שום ממצא אלרגי. האם טיפול הומופתי יכול לעזור?!
|
|
|
|  |
טיול בנזלת
17/1/2012 | 12:46 |
דבורה שלום
הטיפול ההומאופתי יעיל בד"כ במצבי נזלת כרונית ממושכת.
במהלך הטיפול ננסה להבין מה הרקע והגורמים להתפתחות הנזלת ממנה את סובלת, גם ברמה הנפשית והרגשית וגם במה הפיזית, לאחר מכן תותאם לך הכנה הומאופתית מתאימה למצבך.
אם תרצי פרטים נוספים את מוזמנת ליצור איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979
בברכה
דורון יוחננוב
|
|
|
 |
שחייה לתינוק לא מחוסן
שירן - eat.shiran@gmail.com |
16/1/2012 | 09:10 |
שלום בני בן שמונה חודשים ואיננו מחוסן. הוא סובל מטונוס שרירים נמוך בידיים שמעקב לו את ההתפתחות. בני מקבל טיפולים פזיותרפיים. המליצו לנו לטפל גם על ידי הידרותרפיה, אך אני חוששת. אלו סכנות תמונות בשחייה בבריכה ללא חיסון. האם ניתן לעשות חיסונים מסויימים על מנת שהוא יוכל לבצע את הטיפול, אם כן איזה? תודה שירן |
|
|
|  |
החיסון היחידי שרלוונטי בעניין הבריכה הוא פוליו
שלום שירן - |
16/1/2012 | 17:08 |
ההמלצה אצלנו היא לחסן מגיל שנה ומעלה וכמובן לשקול כל מקרה לגופו. בכול מקרה ,החיסון הרלוונטי שאפשר לחשוב ולהדיין עליו הוא -פוליו. אך פוליו זו מחלה שאיננה קיימת כבר 20 שנה בארץ,בעניין מזהמים בבריכה ,אין עבורם חיסונים כלל וכלל. אך סיכונים יש תמיד ו100% אין בשום גישה . אם טיפול במים יכול לשפר את מצבו ,הייתי שוקלת זאת בחיוב ,במידה ותרצי ייעוץ פרטני עבור בנך נשמח לעמוד לשרותך בברכה- מירב כנפו-הומאופתית קלאסית מדירוז 097602979 |
|
|
 |
בעיות עיניים
חיה - chaya123@walla.co.il |
7/1/2012 | 14:26 |
אני מבקשת לדעת אם טיפול הומיאופטי יכול להועיל לבעיות ראיה שונות :רוחק וקוצר ראיה והאם ניתן לעזור במקרה של קטרקט |
|
|
|  |
תשובה-בעיות עיניים
8/1/2012 | 10:50 |
חיה שלום! ברצוני לחדד את שאלתך ,האם את משתמשת במשקפי ראייה ? האם יש גורם מסוים שגרם לבעיה בראייה? האם כוונתך טיפול הומאופתי החלופי למשקפי ראייה? בברכה- מירב כנפו הומאופתית קלאסית-מדירוז 09-7602979 |
|
|
 |
פיצול חיסון מחומש
רעות - reutpel@gmail.com |
27/12/2011 | 23:15 |
שלום דורון. ביתי בת חודשיים וחצי ואנחנו לקראת ה"מחומש". את בני הבכור חיסנתי בכל החיסונים לפי הוראות משרד הבריאות, אך פיצלתי את החיסון המחומש ל 2 ו 3 מתוך תחושת בטן שזה יותר מדי... כעת אני בהתלבטות לגבי הקטנה, הפעם אני לא מעוניינת ללכת בעיניים עצומות לפי הנחיות משרד הבריאות. השאלה שלי היא, בהנחה ואני אחסן אותה, האם באמת כדאי גם הפעם לפצל? לעשות לה בנפרד את השעלת, צדפת ואסכרה ולאחר מכן את השיתוק ילדים וההמופילוס. אם כן, כמה זמן כדאי לחכות בין חיסון לחיסון? ההתלבטות שלי בעיקר נובעת מכך הבנתי שבחיסונים יש חומר משמר שגם הוא מזיק, האם הפיצול בעצם יגרום לכמות כפולה של החומר הזה? ובנוסף הפיצול יגרום ליותר דקירות והקטנטונת ממש ממש רגישה לכאב... :( שאלה נוספת - עד כמה כדאי לדחות את החיסון? האח שלה מביא כל מני מחלות מהגן (כבר חודש שהיא מנוזלת..). תודה רבה! |
|
|
|  |
חיסון המחומש
28/12/2011 | 10:59 |
רעות שלום ההמלצות שלו בד"כ הם להתחיל את החיסונים לקראת גיל שנה ולא לחסן בגיל צעיר כ"כ כדי להפחית את הסיכון לתגובה לחיסון. כמו כן ברוב המקרים אנו ממליצים לפצל את החיסונים שניתנים לפיצול, את המחומשת לדוגמא ניתן לפצל במספר אופנים. לגבי משך הזמן המומלץ בין חיסון לחיסון- ההמלצה שלנו היא לחכות לפחות חודש בין חיסון לחיסון- כדי לבדוק בזמן הזה האם היה שינוי במצבו הבריאותי של הילד והאם היו תגובות מיוחדות לחיסון שקיבל. כמו כן חשוב להקפיד לחסן כאשר מצבו הבריאותי של הילד טוב ככל האפשר, לא סמוך למחלה או לשינוי גדול גם ברמה הרגשית (כניסה לגן, מעבר דירה וכו") ניתן להגיע אלינו לפגישה מסודרת בת שעה במהלכה תקבלי ייעוץ חיסונים אישי והתאמת תכנית חיסונים אישית לביתך ע"י אחד מצוות רופאים של טיפה מן הטבע. אם תרצי לקרוא עוד בנושא תוכלי להיכנס לחלק של טיפה מן הטבע באתר. לשאלות נוספות תוכלי ליצור איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979. בברכה דורון |
|
|
 |
הקאות
מאי'ה - maya.yrrmiyahu@gmail.com |
15/12/2011 | 09:16 |
שלום,
לפני כשבועיים בתי בת שנה וחודש החלה להקיא ואח"כ גם לשלשל במשך שבוע. זמן ההקאות היה בערב לפני שינה או גם לאחר שכבר נרדמה. הבנתי שזה כנראה ו"ירוס" והתייעצתי עם איש מקצוע הומאופטי שהסביר לי שזו דרכו של הגוף להתנקות.... לאחר שבוע פחתו ההקאות כלומר לסירוגין.... והיום אני כותבת מכיוון שבשני הלילות האחרונים היא שוב הקיאה ונראה לי שזה קשור לרגישות. שאלותיי הן:
1. האם לאחר שבוע אינטנסיבי של הקאות ושלשולים הקיבה יכולה להיות רגישה לדברים שהיו בסדר עד לפני?
2. האם ייתכן שהיא אוכלת יותר מדי למצב מערכת העיכול שלה ואז אין סבילות לעיכול? 3. האם בקבוק (150 מ"ל חלב אורז) לפני השינה- כשעה שעה וחצי לאחר ארוחת ערב זה עומס?
4. האם שקדיה - חלב שקדים הוא לא טוב במצבה הנוכחי....?
תודה |
|
|
|  |
הקאות
15/12/2011 | 09:58 |
מאיה שלום
אם ביתך סבלה מוירוס של הקאות ושלשולים לפני מספר ימים, יכול מאוד להיות שמערכת העיכול שלה עדיין רגישה.
לגבי חלב השקדים וחלב האורז- הם בד"כ קלים לעיכול, אולם כל ילד יכול להגיב בצורה שונה לסוגי מזון שונים ויש לשים לב אם יש השפעה מיוחדת לךמזונות אלו על ביתך.
לדעתי אם תופעות אלו נמשכות כדאי לגשת לרופא הילדים לבדיקה כללית, לאחר מכן אם יש צורך תוכלי להגיע אלינו לטיפול הומאופתי בבעיה.
בברכה
דורון
מדירוז |
|
|
 |
טיפול באוטיזם
נטלי - s18nata@yahoo.com |
5/12/2011 | 14:57 |
שלום רב!
ילד שלי אובחן PDD בגיל שנה ו-11 ח' .היום הוא בן 3.6, עד גיל שנה + הוא התפתח מצוין. אני חוששת שזה מחיסון MMR. איך אפשר לבדוק זאת? האם יש לכם אנטי חיסון ומה הסיכוים לצאת מזה לגמרי? תודה מראש. נטלי. |
|
|
|  |
טיפול באוטיזם
6/12/2011 | 10:22 |
נטלי שלום
יש לנו נסיון רב בטיפול באוטיזם, לגבי הקשר לחיסון ה MMR- יש צורך לבדוק מתי החלו הסימנים הראשונים לאוטיזם ולהצליב זאת עם תאריכי מתן החיסונים כדי לבדוק אם יש קשר. בפגישה הראשונה נערך אבחון מקיף של הילד ואחריה מותאם לו טיפול הומאופתי מתאים (לא תמיד זה קשור דווקא לחיסונים).
לפרטים נוספים תוכלי ליצור איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979.
בברכה
דורון |
|
|
 |
יעילות לגבי לופוס עורי
איריס - risg@orange.net.il |
4/12/2011 | 00:49 |
בס"ד
שלום רב
אובחנתי כלפני חודשיים בלופוס עורי
ומאז לא לקחתי תרופות נכנסתי לתזונה טבעונית בהמלצת הרב יובל כהן אשרוב
וכן רמדי הומיאופטי כרגע קלמטיס
האם ראיתם פעם מישהו ניצל מהמחלה הזאת?
כרגע נשירה עם צלקות בראש קרחות קטנות וכו
חוששת מהתפשטות לגוף האם יש לכם ניסיון בכך?
האם כדאי לקחת פלקווניל (התרופה שהומלצה לי)? |
|
|
 |
פטריה בפות אצל תינוקת בת שנה ושלשה חודשים
שוש - shosh.design@gmail.com |
27/11/2011 | 11:16 |
הפטריה הופיעה בגיל 6 חודשים, טופלה במשחות ללא הואיל אודה לכם על הצגת אפשרויות הטיפול השונות |
|
|
|  |
פטריה בפות אצל תינוקת
29/11/2011 | 09:57 |
שוש שלום
ניתן לטפל בפטריה בעזרת הומאופתיה.
לצורך כך יש להגיע עם ביתך לפגישה במרפאה במהלכה נבצע איבחון הומאופתי של הבעיה ונתאים לה הכנה הומאופתית מתאימה.
אם תרצי לתאם תור או פרטים נוספים צרי איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979.
בברכה
דורון
|
|
|
 |
חיסונים
מאי'ה - maya.yermiyahu@gmail.com |
23/11/2011 | 21:12 |
שלום, יש לנו תינוקת בת שנה שקיבלה חיסונים עד כה באופן קונבנציונלי. שאלתי האם לאחר עובדה זו עדיין רלוונטית עבורה תכנית חיסונים אישית? תודה |
|
|
|  |
חיסונים
24/11/2011 | 10:15 |
מאיה שלום
מרבית החיסונים ע"פ תכנית החיסונים הרגילה של טיפת חלב ניתנים עד גיל שנה.
לכן אם ביתך קיבלה את כלהחיסונים עד עכשיו ולא דחיתם את חלקם, תכנית החיסונים האישית כבר לא כ"כ רלוונטית.
אם חיסנתם רק חלקית יש טעם להגיע לפגישה.
אם תרצי להתייעץ איתנו בנושא תוכלי ליצור קשר טלפוני עם המרפאה ב 09-7602979.
בברכה
דורון |
|
|
|  |
גדילה
16/11/2011 | 12:23 |
דנה שלום
ניתן לטפל בהומאופתיה בבעיות התפתחות וגדילה שונות בחלק גדול מהמקרים.
צרי איתנו קשר טלפוני כדי שנוכל לקבל פרטים נוספים לגבי ביתך . 09-7602979
בברכה
דורון יוחננוב
הומאופת קלאסי |
|
|
 |
קורוזליה
רוזי - rozalin43@walla.com |
15/11/2011 | 11:03 |
שלום שוב
ותודה על התגובה המהירה
יש לי שאלה נוספת לגבי התרופה בשם קורוזליה .
1. האם זה טוב לנזלת אלרגית (אבק בית)?
2. האם התרופות שנמכרים במחירים כאלה גבוהים כמו אוסילו וכו' נמכרות גם אצלכם
במרפאה? למה עליהן לא דורשים מרשם? |
|
|
|  |
קורוזליה
15/11/2011 | 11:18 |
רוזי שלום
התרופות שציינת מכילות קוקטייל של הכנות הומאופתיות ונמכרות כתרופות מדף.
אנחנו לא ממליצים על השימוש בהן כי הן אינן מותאמות באופן אישי ומדוייק למטופל.
אנחנו לא מחזיקים הכנות מהסוג הזה אצלנו במרפאה.
בברכה
דורון |
|
|
 |
רעננה
רוזי - rozalin43@walla.com |
15/11/2011 | 09:47 |
שלום דר'
לאחרונה שמעתי שישנו רופא הומאופת בקנדה ואומר שיש פתרון לבעייה לנמוכי קומה עד
גיל 20+ . בתי בת 18 ולא צמחה מספיק למרות שאני 1.58 ובעלי 1.65 והיא בקושי מגיעה ל-1.50 ונולדה קטנה ובריאה . האם באמת יש תרופה לצמיחה של כמה סנטימטרים בגילה?
אשמח לקבל תשובה בהקדם.
יום טוב |
|
|
|  |
רעננה
15/11/2011 | 10:48 |
רוזי שלום
ניתן לעזור בבעיות גדילה והתפתחות בעזרת טיפול הומאופתי בד"כ בגילאים מוקדמים יותר.
לא שמעתי על הרופא הקנדי שציינת.
לגבי ביתך- בגיל 18 לדעתי סיכויי ההצלחה של הטיפול בבעיה זו נמוכים לדעתי.
אם תרצי להתייעץ איתנו טלפונית ולתת פרטים נוספים לגבי ביתך תוכלי לעשות זאת בטל' 09-7602979.
הרבה בריאות
דורון
|
|
|
 |
יבלת ויראלית
אני - |
14/11/2011 | 11:11 |
האם יש במתפאתכם טיפול הומאופטי יעיל ליבלות וירליות ברגליים בגיל 35? יבלת אחת כשלוש שנים ובחצי שנה האחרונה התרבות של כעשרים חדשות. תודה |
|
|
|  |
יבלות ויראליות
15/11/2011 | 10:55 |
שלום
ניתן לטפל בהצלחה בהומאופתיה ביבלות ויראליות.
לצורך כך יש להגיע לטיפול כדי להבין את מקור הבעיה ולהתאים לך הכנה הומאופתית מתאימה.
לצורך קביעת תור ניתן ליצור איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979.
בברכה
דורון יוחננוב
הומאופת קלאסי |
|
|
 |
חיסון rh-
דן גלזר - danglazer7@gmail.com |
12/11/2011 | 21:24 |
שלום, אנחנו זוג בהריון ראשון ולאישתי יש סוג דם rh-. נאמר לנו שאנו חייבים לקחת חיסון על מנת שלא יווצרו אצל אישתי נוגדנים נגד rh+. חיסון מסוג rohgam. השאלות שלנו הן: 1. האם חייבים לקחת את החיסון במשך ההריון או שאפשר לקחת אותו גם לאחר ההריון במידה וצריך? 2. מה הסיכון לעובר בחיסון מהסוג הזה? 3. האם יש בארץ חיסון מהסוג הזה שאינו מכיל כספית ואם כן אז מה שמו?
תודה מראש על התשובות, בברכה, דן
|
|
|
|  |
חיסון rh
15/11/2011 | 11:51 |
דן שלום
בדקתי את שאלתך גם עם ד"ר פרנקל
במצבים כאלו החיסון הנ"ל הינו חובה ויש צורך לתת אותו במהלך ההריון כדי למנוע סיבוכים כתוצאה מהיווצרות נוגדנים.
בד"כ אין סיכון מיוחד בחיסון זה לעובר.
לגבי המצאות כספית בחיסון- לצערנו אין ברשותנו את העלון של החיסון הנ"ל כי הוא ניתן ע"י גניקולוגים, רוב הסיכויים שהוא אינו מכיל כספית, תוכל לוודא זאת עם הגניקולוג של אשתך.
בברכה
דורון |
|
|
 |
סימנים מוקדמים להתפרצות מחלה אצל תינוק שלא חוסן
ng - |
10/11/2011 | 21:37 |
שלום
אני אמא לתינוק בן 4 חודשים, מעוניינת להתחיל לחסן רק גיל שנה בערך. עם זאת הוא חוסן בהפטיטיס B מיד לאחר הלידה .
1. האם יכולות להיות תופעות לוואי היום שאני אמורה לשים לב אליהן מהפעם הזאת שהוא חוסן?
2. היות והוא לא יתחסן בחודשים הקרובים, הייתי רוצה לדעת לאיזה תופעות אני אמורה לשים לב שמעידים על הידבקות/התפרצות מחלה? למשל הבנתי שלגבי טטנוס כדאי לשים לב כשהילד נפצע פצע עמוק יחסית.
תודה |
|
|
|  |
סימנים מוקדמים להתפרצות מחלה אצל תינוק שלא חוסן
15/11/2011 | 11:07 |
שלום
לגבי שאלתך הראשונה- אם לא ראית שינוי מיוחד במצבו הבריאותי של בנך לאחר מתן החיסון רוב הסיכויים שהוא עבר אותו בשלום.
לגבי שאלתך השנייה- כמו אצל כל ילד יש לשים לב לשינויים במצבו הבריאותי ובמקרה הצורך להגיע לרופא הילדים לבדיקה.
בברכה
דורון |
|
|
 |
תרופות הומאופתיות לטניטון
פסח ברם - PBRAM8@GAMIL.COM |
6/11/2011 | 14:03 |
אני סובל מטניטון מזה חצי שנה.כל הבדיקות שעשיתי בסדר כולל בדיקת ברה.
האם יש תרופה הומאופטית שיכולה להעזור לי |
|
|
|  |
טיפול בטניטון
8/11/2011 | 09:37 |
פסח שלום
ניתן לטפל בהומאופתיה בטניטון בחלק גדול מהמקרים.
לצורך התאמת הטיפול המתאים יש להגיע לפגישה מסודרת שאחריה תותאם לך הכנה הומאופתית המותאמת למצב ע"פ מאפיינך האישיים.
לקביעת תור או פרטים נוספים תוכל ליצור איתנו קשר טלפוני ב 09-7602979
בברכה
דורון יוחננוב
מדירוז |
|
|
|  |
אקנה במצב קשה
מירב כנפו-הומאופתית קלאסית -מדירוז - |
30/10/2011 | 09:49 |
שלום וברכה! לעניין השאלה האם הומאופתיה מסייעת לילד הסובל מאקנה קשה , התשובה לשאלה היא כן. מנסיוננו ,אחוז גבוה של מטופלים נעזר . כמובן שכל אדם יש צורך לבדוק האם יש מחלות רקע וגורמים נוספים לתלונתו הראשית שכן הטיפול הוא בגוף-נפש ,הסטוריה משפחתית ,סימפטומים ומחלות נוספות יתנו לנו אינדיקציה נוספת עד כמה ניתן לעזור .
כמובן שיש צורך לקבוע פגישה לאיבחון והתאמת טיפול. בברכה מירב כנפו הומאופתית קלאסית
מדירוז 097602979-טלפון המרפאה
|
|
|
|
|
|
 |
|
|
סטודנט/ית יקר/ה,
על מנת לשמור איתכם על קשר, פתחנו באתר אזור המיועד לסטודנטים להומאופתיה. באזור זה תמצאו מאמרים, מידע על תרופות הומאופתיות, סמינרים ועוד.
|
|
|